leiderschapstrainingen

 
 

4-daagse PCM leiderschapstraining

Vergroot de impact van jouw dagelijks leiderschap 

Als (startende) manager heb je duidelijke doelen voor ogen. Samen met je team en je omgeving wil je deze doelen bereiken. Maar hoe bereik je deze mensen ècht? Hoe creëer en hou je een gemotiveerd team om je heen, of je nu hiërarchisch verantwoordelijk bent of niet? Hoe ga je om met soms complexe besluitvormings- trajecten? En hoe hou je daarbij je eigen energie en plezier hoog?

 
Voor wie?

Voor managers met pittige targets die merken dat ze vastlopen in hun aansturing. Voor ondernemers die hun product en bedrijf 24/7 aan de man brengen, vaak snel groeien en een heel bedrijf op hun schouders hebben. Voor professionals die inzicht willen krijgen in hun invloed omdat ze in hun functie veel voor elkaar moeten krijgen zonder een beroep te kunnen doen op de hiërarchische lijn.

De focus van het programma ligt op zelfinzicht, zelfmanagement, en jouw interactie met anderen.


Het model waar we mee werken.

Uit eigen ervaring weten we dat een theoretisch model kan helpen, maar niet altijd antwoord geeft op al je vragen. En vaak ook niet voorziet in alle handvatten. Toch kiezen we voor een model. Een model dat in onze ogen wel zorgt voor houvast en goed combineert met andere modellen die je wellicht al gebruikt in je werk. Het Process Communication Model® (PCM) dat werkt voor twee belangrijke factoren in leiderschap: communicatie en motivatie. Zo simpel? Ja, zo simpel.


eerstvolgende training:

26/27 september & 14/15 november 2019

Hotel Blooming in Bergen


 
 

Constructief Conflict (1 dag)

Conflict is niet het probleem, het is de oplossing


Organisaties met een cultuur van veiligheid, creativiteit en standvastigheid doen het beter. Wat kenmerkt deze organisaties? Zij gaan op een gezonde manier om met conflict en zetten het in om te creëren en samen verder te gaan. Positief conflict leidt tot veiligheid, vertrouwen, groei en resultaat. 

Andersom leidt negatief conflict tot wantrouwen, energieverlies, verminderde productiviteit, machtsstrijd en beschadigde relaties. Makkelijk te voelen, minder makkelijk om te benoemen en te voorkomen. In deze workshop krijg je tools om conflict-energie te gebruiken voor positieve verandering. Hoe doe je dat? Dat begint bij jezelf. In deze training. Wanna try? 


Voor wie?

Constructief Conflict is een training voor iedereen die negatief drama wil omzetten in betrokken, waardevolle interactie en resultaat.


Het model waar we mee werken.

ADDFUEL brengt dé tool om constructief met conflict om te gaan naar Nederland: Leading Out of Drama® (LOD). Een model om commitment met compassie in de praktijk te brengen. LOD helpt leiders om conflict om te zetten in energie en impact. We maken je bewust van hoe jij deelneemt en bijdraagt aan negatief conflict in je omgeving. Je leert hoe je gezondere keuzes kunt maken en krijgt strategieën aangereikt hoe je anderen kunt uitnodigen tot positief conflict, met succesvolle interacties met compassie als resultaat.


eerstvolgende trainingen:

5 juni 2019 of 8 november 2019

MOMA& CO in Amsterdam