wat we doen

80% van de problemen in organisaties ontstaan door miscommunicatie. Wij geloven dat mensen effectiever en met meer energie samenwerken als ze écht contact hebben met elkaar. En met zichzelf. ADDFUEL biedt leidinggevenden, professionals en ondernemers de brandstof om van dagelijks leiderschap de succesfactor in hun organisatie te maken. Onze brandstof bestaat uit twee gevalideerde tools: Het Process Communication Model® en Leading out of Drama®. Tools die leiden tot betere communicatie, gerichte motivatie en meer resultaat. We werken samen met bedrijven zoals ING, IKEA, TomTom, DAK, Independer, PostNL, KPN, ABNAMRO, Randstad, Persgroep, Rabobank, Sanoma, Renault, ministeries, gemeentes, onderwijsinstellingen en de creatieve sector.

 

leiderschapstrainingen

boost voor dagelijks leiderschap

Een open training voor managers, ondernemers en professionals die meer grip willen hebben op hun uitdaging om iedereen gemotiveerd te houden. Leer hoe je miscommunicatie omzet in helder contact, ergernissen in begrip, conflict in creatie en hoe je van energieslurpers energiegevers maakt. Zo werk je effectiever samen, met meer plezier en resultaat. 

teamontwikkeling

brandstof op maat

Ontwikkeltrajecten samen met jouw (management)team. Training, coaching en gerichte praktijk opdrachten. Concreet, to the point en met focus op de doelen van jouw organisatie. Welk gedrag is nodig om jullie ambitie waar te maken? We kijken naar jullie dagelijkse praktijk en collectieve (faal)patronen en maken een programma vol brandstof op maat.

leiderschapscoaching

jouw laadpaal

Individuele coaching om jouw dagelijks leiderschap te versterken. De focus ligt op jouw kracht en kwaliteiten maar ook op jouw minder effectieve patronen en overtuigingen. Door concrete praktijkcases in te brengen en te kijken naar jouw gebruiksaanwijzing begeleiden we jou naar meer impact, meer veerkracht en meer resultaat dan ooit tevoren.


 
Interessant, Helder en toepasbaar. Deze training is echt een uitkomst voor mijn team. Efficiëntie en rendement uit communicatie is nu echt vele malen hoger dan hiervoor. Dus ook namens mijn team, enorm bedankt!
— Onno Muller / Director Of Business Development QO Amsterdam
 
In tegenstelling tot andere profiel- en teamtrainingen start ADDFUEL eerst met inzicht in jezelf om daarna de concrete handvatten bieden hoe met je team om te gaan. Absolute voordelen van PCM: er is ruimte voor de complexiteit van je persoonlijkheid, waardoor je met een open blik naar jezelf en anderen kijkt. PCM gebruik ik inmiddels niet alleen in al mijn voorbereidingen en vergaderingen, het heeft me ook echt geholpen in mijn prive-relaties. Ik had nooit gedacht dat PCM van zo’n onschatbare waarde zou zijn!
— Leonie Kemper / ABN AMRO