wie we zijn

ADDFUEL is een krachtenbundeling van Martje Kemperman en Edith Doosje. Samen zijn zij ADDFUEL gestart omdat ze ervan overtuigd zijn dat veel energieverlies, frustratie en stress binnen organisaties voorkomen kan worden. Samen trekken ze ten strijde tegen het virus van miscommunicatie en demotivatie en bieden ze leidinggevenden en ondernemers de brandstof voor dagelijks leiderschap met impact. Dit doen ze met training, persoonlijke & teamcoaching en verandertrajecten. Edith en Martje leerden elkaar kennen bij ING.

 
 
martje.jpg

 Martje Kemperman

Martje is een doorgewinterde verandermanager met de focus op interne communicatie, gedrag en leiderschap. Daarnaast is ze coach en trainer, waarbij ze gebruik maakt van een goed gevulde toolbox met methoden en technieken zoals het Process Communication Model®, Leading out of Drama®, Voice Dialogue, EFT en transformatieve interventies. ‘Learn to love your inner monster’ is haar motto: als je je eigen belemmeringen, angsten en overtuigingen kent en temt is de weg vrij voor impactvol en resultaatgericht (leiderschaps)gedrag.

edith.jpg

 Edith Doosje

Edith is een ervaren coach, trainer en interim-manager die zorgt dat er iets gebeurt in organisaties, bij mensen en in teams. Vanuit humor, daadkracht en verbinding richt Edith zich op compassie en het reduceren van drama en miscommunicatie. ‘Samen en met plezier bereik je meer dan alleen’ is haar motto. Daarbij maakt ze gebruik van praktische tools met impact als het Process Communication Model®, Leading out of Drama® en systemisch werken. Edith is ook oprichter en mede-eigenaar van Process Communication Nederland.